09 november 2010

Tussendoortje

Tussen mijn blogjes van de Blog Challenge door, vinden jullie het misschien ook wel interessant hoe het gaat. Afgelopen maandag mocht ik weer op controle bij de dokter, de maatschappelijk werkster en de dermatoloog. Bij alledrie ging het lekker vlot, ik was zo klaar. Jammer alleen dat we tussendoor zo lang moesten wachten:) Ik ging tijdens het wachten even met een medegetransplanteerde praten (op drie meter afstand hoor en met mondkapje) en toen werd ik natuurlijk net in mijn kraag gegrepen door de dokter. Jammer;)

Mijn longfunctie blijft momenteel een beetje hangen rond de 60%, dus daar is niet veel nieuws verder. Ik kan wel steeds meer merk ik, afwassen, en verder fietsen, en ik heb zelfs een klein stukje gestofzuigd. Dat vond ik nog iets te zwaar, dus ik heb het Rick laten afmaken.

Bij de dermatoloog was ook alles goed gelukkig, het was een controle.  Vorige keer was ik er zenuwachtig over, dit keer niet omdat het goed aanvoelde, wat ook zo was!

Verder heb ik nog een afspraak voor ingegroeide teennagels (erg pijnlijk en vervelend) dus ik heb het lekker druk met dokters en ziekenhuizen. What's new?

5 opmerkingen:

 1. Hoi Tamara,
  Fijn te horen dat het iedere keer iets beter gaat met je. Waarom moet je eigenlijk toch afstand bewaren na de transplantatie?
  Zal wel Nerd vraag zijn.
  Sterkte met je nagels, erg naar.
  groetjes,
  Maarten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej Meid,

  Ah! Hier lees ik nu dus dat het langzaam nogsteeds vooruit gaat met jou. Fijn om te lezen! Alleen die nagels is een héél stuk minder fijn.. Zelf nooit gehad, maar lijkt me niet lekker inieder geval!

  Succes meid!

  (Ps, ik zag Kim. M ook nog in haar rolstoel.. ze zag er goed uit!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem5:40 p.m.

  Hoi Tamara,

  Ben ik je weer misgelopen afgelopen maandag. Nou ja volgende keer beter. Goed te horen dat je vooruit gaat. Denkt de transplantman dat je longfunctie nog verder stijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je je zo goed voelt! Pijnlijk zo een ingegroeide nagel Xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om te lezen dat het steeds een beetje beter met je gaat.
  Grappig dat als eerst dus de huishoudelijke klussen aan bod komen.
  Maar daaraan kan je goed afmetem wat wel en nog niet kan.

  Die teen lijkt me knap pijnlijk. Behandeling is nu zeker nodig i.v.m. infectie/ontsteking.

  Ik las dat iemand Kim M heeft gezien in rolstoel.
  Weet jij hoe het nu met haar gaat?

  Fijne dag en lieve groetjes van Alida

  BeantwoordenVerwijderen