04 november 2010

Blog Challenge 4 - What you ate today

Ik ben dus weer met mijn blog begonnen! Dit is de blog van donderdag 4 november, een dagje te laat maar dat maakt niet uit toch:) Die van vandaag komt ook pas morgen:P Ik waarschuw jullie alvast.

Wat heb ik vandaag gegeten?

Eigenlijk is dat bijna iedere dag hetzelfde, dus dat is vrij makkelijk voor me om op te schrijven, zelfs als ik een dag te laat ben.

Ik begin de dag met een nutridrink, dit omdat ik 's ochtends niet zo goed kan eten en zo krijg ik toch wat binnen. En het gaat lekker snel:) Verder heb ik 2 beschuitjes met kaas gegeten tussendoor, en als lunch besloot ik om een kopje soep te maken (tomaten, mijn lievelings) met 2 boterhammen en een glas melk.  De middag duurt voor mij best lang (in verhouding met de ochtend) en dan eet ik vaak een zakje chips, en een portie la vache qui rit cheezdippers:) Daar ben ik zo;n beetje aan verslaafd sinds mijn transplantatie. Tussendoor drink ik ook nog wat thee, een halve liter water en een glaasje spa cactus (ook zo gek, ik lust opeens geen cola meer maar vind spa cactus errrg lekker. Weird)
Als avondeten hadden we lasagne, ook een van mijn favorieten! En 's avonds, een bakje cherrytomaatjes met mozzerella en basilicum. Kan je me ook heel blij mee maken!
Eigenlijk kan je me met heel veel eten wel blij maken, behalve met andijvie en aardappels haha;)

Dus ehm, mocht je me nog een keer willen verrassen met een diner, je weet nu wat je me wel en niet voor kunt schotelen;)

2 opmerkingen:

 1. Hmm tomaten mozarella basilicum!!! Dat hebben wij gisteren ook gehad. We hebben weer een soort tapas gebeuren gemaakt, net als toen jullie er waren. Wel iets minder uiteraard;) Haha. Maar was érg lekker. En een glaasje rode wijn om het helemaal compleet te maken.
  Bizar dat je opeens geen cola meer lust!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whaha eten jullie elke avond lasanga????
  Lekker he dat je weer lekker kan smikkelen.
  geniet ervan!
  Zo luste ik NOOIT pannekoeken... en na de ltx kan ik er geen genoeg van krijgen. ook zo raar.
  haha

  xxxx annelie

  BeantwoordenVerwijderen