16 november 2010

Blog Challenge 15 - Your Dreams

Ik heb een heleboel dromen! Ik zal ze niet allemaal vertellen want dan zijn jullie morgen nog niet klaar met lezen, maar ik zal de belangrijkste eens opnoemen.

Mijn grootste droom is om te trouwen met Rick. Call me crazy, call me obsessed, maar ik ben eigenlijk diep van binnen een meisje-meisje die graag wil trouwen met alles erop en eraan. Een mooie witte jurk met prachtig grote rok, en een perfecte mooie trouwdag, met prachtig weer. Een grote taart, alle mensen die ik liefheb om ons heen en natuurlijk de liefste man van de wereld de mijne kunnen noemen :)
Waarom ik zo graag wil trouwen? Ik weet het niet. Ik denk omdat ik dan aan iedereen kan laten zien hoe gelukkig Rick mij maakt:) En andersom ook (hoop ik) 

Verder wil ik graag weer studeren, welke studie ik wil gaan doen weet ik nog niet. Ik wilde altijd muziekdocent worden maar dat heb ik een beetje opzij gezet omdat ik heb gehoord dat je al je vrije tijd er aan kwijt bent, en dat vind ik zonde van mijn nieuwe longen. Daar wil ik ook nog een beetje van kunnen genieten, en niet alleen maar druk en stress van hebben. Welke studie het dan wordt weet ik nog niet. Ik zit nog te twijfelen. Iemand nog suggesties?

Verder wil ik graag nog paragliden, abseilen van de euromast (nog een keer) en nog een heleboel muziekinstrumenten leren bespelen (oa saxofoon en viool) Helaas is dat erg duur, dus ik ben benieuwd of dat er van komt:) Ook wil ik graag nog een keer een cursus stemacteren doen, maar dan wel als mn middenrif hersteld is graag (of ik wat verder hersteld ben)

Grappig is wel, als ik deze lijst had kunnen afmaken voor mijn transplantatie had, er natuurlijk bovenaan gestaan: Getransplanteerd worden"
Gelukkig is dat al gebeurd, en kan ik lekker verder met dromen

4 opmerkingen:

 1. lekker dromen hoor... en zo nu en dan ook actie ondernemen anders blijf je dromen en komt er niks van terecht, hihih
  Jammer dat je zover weg woont anders had ik je viool kunnen leren spelen. Ik doe het al vanaf mijn 8ste. Alleen de laatste tijd (en) niet meer. Heb mijn viool net weer uit de kist gehaald... dus wie weet wat daarvan gaat komen, hih

  lieve groetjes
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou meis als ik dit zo allemaal lees komen die 3 dromen ook nog wel uit ;)

  Groetjes Janetta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien creatieve therapie? Of pedagogisch managment kinderopvang?Het zijn maar kreten :D Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oohw haha,heb ik dan waarschijnlijk toch wel gelezen, maar niet onthouden haha! Ik heb ook al wat studies achter de rug...eerst doktersassistente, toen voeding & Diƫtetiek en nu onderwijsassistent...over 10 weken ben ik klaar en dan wil ik toch echt gaan werken hihi ;)
  Ik vond het zelf ook echt moeilijk, wat wil ik nu! dat zie wel aan die 3 opleidingen haha, maarja ben nog steeds niet echt iets tegen gekomen wat ik ECHT leuk vind. Heb het nu wel naar m'n zin hoor ;)

  Misschien social studies? Leraren opleiding? hihi, hoop dat het lukt met iets leuks vinden!

  doeg! xx

  BeantwoordenVerwijderen