07 november 2010

Blog Challenge 7 - Your best Friend

Voor degenen die het gemist hebben, die via CFcafe op mijn blog komen: Er staan er nog twee onder, de Blog Challenges 5 en 6.

Mijn beste vriend. Dat is een lastige vraag om te beantwoorden omdat ik eigenlijk niet 1 beste vriend heb maar meerdere.
Ik beschouw Rick als my best friend, omdat ik het met hem overal over kan hebben, ik kan hem alles vertellen en hij vind me nooit raar (nouja soms wel, maar dan vind ie het grappig) We liggen in een scheur om de meest bizarre dingen, en ik beschouw hem gewoon als mijn soulmate.
Daarnaast is er mijn tweelingzus Judith, die eigenlijk ook mijn soulmate is, omdat ik bij haar hetzelfde kwijt kan als bij Rick, en we om het stomste in een scheur liggen en het eigenlijk nooit stil is als wij bij elkaar zijn:)

Daarnaast heb ik gewoon nog 2 heel goede vriendinnen die er al jarenlang voor me zijn, en altijd op bezoek komen in het ziekenhuis, ongeacht wat. Ik kan altijd met ze praten, over alles en dat is gewoon heel fijn!

En eigenlijk heb ik daarnaast nog een stuk of 8 goede vrienden en vriendinnen die me in al die jaren nooit in de steek hebben gelaten, en dat is ontzettend veel waard! Ik mag in mijn handjes knijpen met deze goede vrienden!!

Lastig hoor, ik zou echt nooit iemand kunnen kiezen als best friend, want dan doe ik iemand anders weer tekort!

2 opmerkingen:

 1. *kuch*Ennatuurlijkvullenweelkaarzodanigaandatalseenvanons2woordenzegtdatdeanderdanbegrijptwaterbedoeldwordtenderestniet*kuch*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mens wat ben jij RIJK als het om vrienden gaat.
  En juist de vrienden die je na al die jaren trouw zijn gebleven juist toen je bijna niets meer kon.
  Dat zijn de echt!!

  Tja en je tweelingzus...ze zegt het zelf al.
  Stelletje giechelkonten begrijp ik.

  Maar Rick is speciaal denk ik.

  Liefs Alida

  BeantwoordenVerwijderen