07 november 2010

Blog Challenge 5 - Definition of love

De Van dale uitleg van liefde is: lief·de de; v -s, -n warme genegenheid: tussen die twee was het ~ op het eerste gezicht; (de) ~ bedrijven seks hebben oprechte en warme belangstelling; het prijs stellen op: ~ voor de kunst 3voorwerp van liefde: zijn eerste ~


Zelf vind ik "warme genegenheid" nogal laf om liefde te omschrijven. Liefde is een alles bevattend alles overheersend gevoel, als je dat eenmaal hebt meegemaakt ga je nooit meer voor minder!


Liefde is voor elkaar zorgen, er voor elkaar zijn in moeilijke tijden en niet weglopen als het zwaar wordt. Liefde is met elkaar kunnen lachen, maar ook met elkaar kunnen huilen en elkaar alles kunnen vertellen. Als hij je pillen voor je pakt omdat je nog zo lekker warm in je bed ligt, terwijl je eigenlijk nu zelf ook wel kan.:P Lekker samen de hele dag in bed blijven liggen omdat dat zo fijn voelt:) Liefde is ook dat hij je nog aantrekkelijk vind ook al zie je er verschrikkelijk beroerd uit of trek je gekke bekken. Liefde is dat je elkaar al mist terwijl hij nog maar 5 minuten naar zijn werk is.


Kortom, mijn Definition of Love is Rick ;)

1 opmerking:

  1. Ahhh! ZwijmelZwijmel.... Jullie zijn echt "The Perfect Couple"!

    BeantwoordenVerwijderen