05 november 2010

Blogchallenge

Zoals jullie wellicht nog wel kunnen herinneren was ik ook met een een Blogchallenge begonnen. Er kwam alleen een kink in de kabel toen ik al op 4 september (nauwelijks 3 dagen blogchallenge koud) getransplanteerd werd. Toen werd het wat lastig om die maand nog vol te maken, dus besloot ik het een paar maanden op te schuiven. Nu werd ik er gisteren weer aan herinnerd dat het alweer 4 november was en ik bedacht me dat ik deze maand mijn blogchallenge zou kunnen doen. Ik loop nu alweer 2 dagen achter, maar die haal ik nog wel in. Ik ben benieuwd of ik net zo geïnspireerd kan raken als begin september!

3 opmerkingen:

 1. Je zou nu meer geinspireerd moeten raken, je hersens krijgen toch immers meer zuurstof;-)
  Wel flauw inderdaad dat je er toen zo abrupt mee gestopt bent:P Leuk als je alsnog verder gaat, ik vond t erg leuk om te lezen!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf het ook volgen. Nu maak je zeker dingen mee wat je al niet meer gewend was. Ben nu zeker heel benieuwd.
  Groetjes Jet uit Sittard

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi tamara, leuk dat je je blogchallenge toch gaat doen!.ik lees je blog trouw en geniet op afstand me van al je vorderingen. gisteren op de landelijke CF dag heeft je zus een fantastisch verhaal gehouden:knap! en was ik verbaast over de metamorfose van je moeder en vader...ik herkende ineke eerst niet! maar ze zien er allebei goed uit!
  hoop voor jou dat je hart zich rustig houdt! en dan flink trainen op de loopband:-)
  Veel blogplezier!
  gr Marjan in 't Veld..die uit Arnhem

  BeantwoordenVerwijderen